Möjligt köpläge i District Metals?

Jordanfonden tipsar återigen om ett ev. köpläge i District Metals.

DMX.V DISTRICT METALS CAD 0.10, fick idag klart med ytterligare förstaklasslicenser i Sverige. Tåsjö i västra Ångermanland. Tidigare också välkända Viken ett par mil söder Östersund. EU trycker nu hårt på Sverige att öppna upp för mining av strategiska metaller för att Europa skall slippa handla med Ryssland o Kina. DISTRICT ligger här i framkant. Release igår.

image 9
District Metals med 208 ägare hos Avanza. Källa Avanza.

Se också:

Investera i District Metals

Aktietips till midsommar

Disclaimer: Informationen skall inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid innebär en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Gör din egen hemläxa.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *