In Gold we Trust 2023

Rapporten ”In Gold We Trust” är en årlig publikation som ger en ingående analys av guldmarknaden och erbjuder insikter om den globala ekonomin. Den produceras av Incrementum AG, ett oberoende investerings- och tillgångsförvaltningsbolag baserat i Liechtenstein.

Rapporten täcker olika aspekter av guldmarknaden, inklusive utbud och efterfrågan, prisutveckling, centralbankspolitik, geopolitiska händelser och makroekonomiska faktorer som påverkar guld. Den syftar till att ge investerare, analytiker och personer intresserade av guld en omfattande översikt och framåtblickande för den ädla metallen.

Rapporten ”In Gold We Trust” har fått erkännande och popularitet inom den finansiella gemenskapen för sin detaljerade forskning och tankeväckande analys. Den förväntas ofta av guldentusiaster och investerare då den erbjuder värdefulla perspektiv på guldets roll som en värdebevarande tillgång och verktyg för portföljdiversifiering.

Årets In Gold We Trust rapport har precis kommit ut och har titeln Showdown. Det är mycket intressant läsning som behandlar bland annat.

the monetary policy showdown

the geopolitical showdown and the associated de-dollarization

the showdown in the gold price

Läs den korta versionen av rapporten här.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *