Uranbrytning i Sverige del 2?

Enligt JF avgör regeringen om det skall bli tillåtet att bryta uran i Sverige. Spännande minst sagt!

Den 29 mars avgörs om Sverige skall få ett nytt URANRALLY. Om så, är DMX i pool position genom sina licenser i Jämtland där Sveriges och Europas kanske bästa förutsättningar för uranutvinning finns, låggradigt, lätt att hantera.
Aktierna i DMX flyttas nu i snabb takt från Kanada till Sverige. I och med att kärnkraften nu får en större roll att åter inta Sverige, hoppas vi, kommer fokus att ligga på propspektering och utvinning. Målet blir att ersätta uranet från Ryssland och Kazakstan som vi idag använder till att använda svenskt uran. Av säkerhetsskäl och också kommersiella skäl.

Se också Investera i District Metals (DMX).

Disclaimer: Informationen skall inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid innebär en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Gör din egen hemläxa.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *