Skapa presentationer automatiskt – Tome AI

Tome är en AI-driven presentationstjäns som låter användare skapa presentationer från grunden med hjälp av AI och andra smarta verktyg.

Tome är utvecklat av ett företag som heter SenseLab och använder sig av flera avancerade AI-teknologier för att hjälpa användare att skapa professionella presentationer. Tjänsten erbjuder ett antal funktioner för att göra det enklare för användare att skapa och redigera presentationer, inklusive en röstbaserad skrivfunktion som låter användare tala in texten istället för att skriva den, samt en AI-drivna bildsökning som kan hjälpa användare att hitta passande bilder att använda i sina presentationer.

En annan intressant funktion som Tome erbjuder är en AI-driven översättningstjänst som kan översätta presentationer till olika språk. Detta kan vara särskilt användbart för företag eller organisationer som vill skapa presentationer som är tillgängliga för en global publik.

Enligt SenseLab är Tome en ”demokratisering” av presentationsverktyg som ger användare möjlighet att skapa professionella presentationer utan att behöva ha avancerade tekniska färdigheter eller erfarenheter av att använda liknande verktyg tidigare. Tjänsten finns tillgänglig för användare över hela världen och har potentialen att vara ett kraftfullt verktyg för alla som vill skapa övertygande och engagerande presentationer.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *