Bayers 5 punktsplan för att få slut på Roundup stämningarna

Bayers fem punkters plan för Roundup-stämningarna.

Här är de fem punkterna i vår plan för att hantera Roundup-litigationen:

Att fokusera på rättvisa och på att hitta lösningar

Bayer har för avsikt att arbeta för att hitta lösningar på ett rättvist och rimligt sätt. Vi förstår att vissa människor som använt Roundup och senare fått diagnosen cancer känner sig oroliga och upprörda. Vi vill att alla som har drabbats ska få en chans att ha sina röster hörda och deras problem lösta.

Att fortsätta att försvara produkten

Bayer kommer att fortsätta försvara Roundup på ett ansvarsfullt sätt. Vi tror på vår produkt och dess säkerhet och vi kommer att fortsätta att arbeta för att visa att Roundup är en säker produkt som kan användas på ett säkert sätt.

Att öka kommunikationen om produktens säkerhet

Vi har hört från många människor som önskar mer information om Roundups säkerhet. Bayer kommer att fortsätta att öka kommunikationen om produktens säkerhet och användning.

Att stärka forskning och utveckling av produkter

Bayer investerar stora resurser i forskning och utveckling av nya och förbättrade produkter. Vi har för avsikt att fortsätta att utveckla produkter som kan bidra till att skydda människor och miljö.

Att öka samarbetet med intressenter

Bayer kommer att fortsätta att arbeta nära med regeringar, forskare, samhällen och andra intressenter för att adressera oro och hitta lösningar som kan bidra till en säkrare och mer hållbar framtid.

Bayer säger att de kommer att fortsätta att lyssna på feedback från samhällen och människor runt om i världen och arbeta för att adressera oro och hitta lösningar som fungerar för alla.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *