Förenkla och tjäna pengar: Upptäck de olika möjligheterna att använda din talang för att sammanfatta texter och öka din inkomst

Ja, det finns faktiskt möjlighet att tjäna pengar på att summera och förenkla texter. Det finns flera möjligheter för denna typ av tjänst:

  1. Översättningstjänster: Företag som tillhandahåller översättningstjänster, såsom tolkning eller dokumentöversättning, kan ha behov av att summera och förenkla texter som en del av sina tjänster.
  2. Akademiska tjänster: Forskare och akademiker kan behöva hjälp med att summera och förenkla vetenskapliga artiklar eller andra texter för att göra dem mer tillgängliga för en bredare publik.
  3. Medietjänster: Mediebolag kan behöva tjänster för att summera och förenkla nyhetsartiklar eller annat material för att göra det mer lättförståeligt för läsarna.
  4. Individuella kunder: Slutligen finns det även privatpersoner som kan vilja ha hjälp med att summera och förenkla texter, exempelvis för att studera eller för att förbättra sin läsförståelse.

Det finns även onlineplattformar som Fiverr eller Upwork där man kan erbjuda denna typ av tjänst. Så om du har en talang för att sammanfatta och förenkla texter kan du använda denna talang för att tjäna pengar på olika sätt.

Se några exempel nedan.

ChatGPT föreslår följande sammanfattning för DN artikeln “Så ser Sverige ut när artificiell intelligens får drömma” om den senaste utvecklingen av AI. Intressant nog blev summeringen på engelska (vi vet att ChatGPT är mycket bättre på Engelska). Sammanfattningarna är än så länge inte perfekta.

The article discusses the recent advancements in generative artificial intelligence (AI), which can create text, images, and other media. It mentions OpenAI’s Chat GPT, which quickly gained 100 million users and can write text in various languages, as well as Dall-E, which creates images from written instructions. The article also discusses AI that can generate synthetic speech and imitate a person’s voice. Microsoft is already integrating Chat GPT into its programs to create automatic meeting notes, and genre images created by AI have appeared in the media. The article states that Google, which has long dominated search engines, is now investing in AI to develop products that could challenge OpenAI. Google is working on a version of its search engine with chatbot functions, and recently showed off its AI chatbot, Bard. Google’s language AI, called Lamda, has also been developed but has not yet been released to the public due to concerns about misuse. The article concludes that we can expect to see many more open AI services being launched in the coming year.

Så här svarade ChatGPT på frågan om den kan summera “An Overview of State of the Art (SOTA) DNNs“.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *