AI 2023. Skapa NFTs med hjälp av ChatGPT, sälj dem

Det går att få hjälp med att skapa NFTs med hjälp av ChatGPT. NFT och kryptopriser går upp och ned, men det tillhör framtiden. Så här skriver ChatGPT om NFTs.

Lite tankar om NFTs. Genererade av ChatGPT.

NFTs som säljer bra har typiskt varigt tematiska, tex Bored Ape Club och Cryptokitties. Det kan med andra ord vara en god idé att ha någon form av tema när man skapar NFTs.

För att skapa NFTs kan du följa nedanstående tips.

  1. Välj ditt tema
  2. Skapa en roadmap, dvs en utvecklingsplan. Vad kommer att komma och när? Genom att göra den publik ger du investerarna förtroende för din kollektion.
  3. Gör din design. Du kan skissa själv eller ta hjälp av AI genererad konst, tex genom DallE. Men det finns även många andra. Se här.
  4. Generera content för din publik. Skapande av innehåll är ett mycket hårt jobb, särskilt inom NFT-området. Eftersom du måste tillhandahålla innehåll på daglig basis för att se till att din gemenskap är väl engagerad i ditt projekt. Tyvärr kan inte ChatGPT göra alla jobb åt dig. Men säkert kan hjälpa dig med 50 % av innehållsskapandet. ChatGPT kan generera idéer för ditt nästa innehåll, kan göra en mall för att strukturera innehållet och kan också ge dig all information som behövs.

Zootchain är den ledande plattformen som erbjuder möjligheter att skapa NFTs. NFT genereringen sker automatiskt.

Här är några förslag på teman.

10 förslag på NFT teman genererade av ChatGPT.

Hur gör man då för att skapa en NFT kollektion? ChatGPT skriver så här.

ChatGPTs tips för att skapa NFTs.

Se nedan för tips där du kan sälja dina NFTs.

Tips på siter där du kan sälja NFTs.

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *