AI 2023. Använd ChatGPT för att skapa innehåll till en E-bok – 15 förslag på ämnen att skriva om

Så du vet hur man genererar (eller skriver) stora mängder text som kan användas till en E bok. Här kommer ytterligare några förslag på ämnen att skriva om.

 1. Psykologi och neurovetenskap: Böcker om hur hjärnan fungerar, personlighet och beteende är vanligtvis mycket eftertraktade.
 2. Råd och guidning: Böcker om hur man hanterar olika situationer i livet, som problem i skolan eller föräldraskap är vanligtvis eftertraktade.
 3. Näringsriktiga recept: Böcker med recept för veganska, glutenfria, Keto eller andra näringsrika riktlinjer är vanligtvis mycket eftertraktade.
 4. Fantasi och Science fiction: Böcker med en stark handling och en spännande världsbild är ofta väl sålda.
 5. Historia och samhällsvetenskap: Böcker om historiska händelser och samhällsfrågor är vanligtvis mycket eftertraktade.
 6. Personlig ekonomi: Böcker om sparande, investeringar, skuldhantering och budgetering är vanligtvis mycket eftertraktade.
 7. Reselitteratur: Böcker om resmål, reseplanering, backpacking och annat relaterat till resor är vanligtvis mycket eftertraktade.
 8. Hem och trädgård: Böcker om inredning, trädgårdsdesign och hemmafix är vanligtvis mycket eftertraktade.
 9. Konst och fotografi: Böcker om konstteori, fotografi och skapande av konst är vanligtvis mycket eftertraktade.
 10. Matlagning: Böcker om matlagning, bakning, kockböcker, är vanligtvis mycket eftertraktade.
 11. Djur och natur: Böcker om djur, växter, natur och miljö är vanligtvis mycket eftertraktade.
 12. Kriminalgåtor och deckare: Böcker som innehåller en kriminalhistoria eller en detektiv berättelse är vanligtvis mycket eftertraktade.
 13. Hobby och fritid: Böcker om hobbyer som trädgårdsarbete, fotografi, målning eller annat kreativt arbete är vanligtvis mycket eftertraktade.
 14. Spirituella och andliga ämnen: Böcker om meditation, yoga, andlighet, mindfulness eller andra andliga ämnen är vanligtvis mycket eftertraktade.
 15. Populärvetenskap: Böcker om vetenskap, teknik, matematik och annat som förklarar världen omkring oss på ett lättförståeligt sätt är vanligtvis mycket eftertraktade.

Det är viktigt att notera att det finns många olika subgenrer och vinklar inom varje ämne, och det kan vara en fördel att hitta ett unikt ämne eller en annorlunda vinkel på ett vanligt ämne, för att skilja sig från andra böcker på marknaden.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *