AI 2023. Vad är Chat GPT?

GPT (Generative Pre-trained Transformer) är en typ av maskininlärningsmodell som används för att generera text. Den har tränats på stora mängder textdata och kan användas för att förutsäga vad som kommer att komma härnäst i en text baserat på vad som har skrivits tidigare.

GPT kan användas för att skapa en chatbot, där modellen kan användas för att generera svar på användarens frågor och följa samtalet. Chatbotar kan användas för att hjälpa människor att hitta information eller få svar på sina frågor, och de kan också användas för att göra olika uppgifter såsom att boka resor eller att hjälpa till med inköp.

GPT-modellen är en av de mest avancerade modellerna för textgenerering som finns idag, och den kan användas för att skapa realistiskt låtsas-text, såsom nyheter, artiklar och mycket mer. Modellen kan också användas för att översätta text mellan olika språk eller för att generera text som är liknande befintlig text, men med viss variation.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *