Passiva inkomster 10. Tjäna pengar på att bygga appar

Det finns flera sätt att tjäna pengar på att bygga appar. Ett sätt är att sälja appen i en appbutik som till exempel Google Play eller App Store. Du kan också erbjuda appen som en prenumerationstjänst eller ladda ner en avgift för att använda appen. Du kan också tjäna pengar genom att integrera annonser i appen eller erbjuda in-app-köp. Du kan också överväga att samarbeta med företag eller organisationer som är intresserade av att använda din app för sina behov och erbjuda en betalning för det.

Att bygga appar kräver vanligtvis programmeringskunskaper, men det finns också verktyg som förenklar processen. Se till exempel MIT App Inventor.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *